Sveikinimai su gimtadieniu merginai

Šią ypatingą dieną noriu palinkėti, kad kiekvienas tavo žingsnis būtų kupinas džiaugsmo, o kiekviena akimirka vestų tave artyn link didžiausių troškimų. Su gimtadieniu! Tebūnie ši diena pradžia naujiems gyvenimo iššūkiams, kurie leis tau jaustis laiminga.
***
Tegul  gimtadienio šventė žiba kaip ryški saulė, kuri atneša šviesą ir šilumą į tavo gyvenimą. Linkiu tau įkvėpimo siekti savo tikslų, atrasti gyvenimo grožį mažuose dalykuose ir dalintis meile su artimaisiais. Su gimtadieniu!

Trumpi gimtadienio sveikinimai merginai

Sveikinu su gimtadieniu! Tegul ši diena būna kupina džiaugsmo, mylinčių žmonių ir nuostabių akimirkų.

***

Sveikinu gimtadienio proga! Tegul ši diena tavo širdžiai atneša tik šilumą ir meilę, kurią dovanoji savo artimiesiems ir draugams.

***

Švęsk šia dieną linksmai, mylėk nuoširdžiai. Ir toliau spinduliuok šilumą ir gerumą aplinkiniams, nes jie tai vertina. Su gimtadieniu!

***

Šiandien gimusioji, esi tarsi spalvingi gėlių puokštės žiedai, kurie puošia pasaulį savo grožiu. Su gimtadieniu!

***

Linkime, kad tavo svajonės taptų tikrove, o meilės kibirkštėlės nuolat rusentų  širdyje, šildydamos net šalčiausią naktį ir suteikdamos jausmą, jog esi laimingiausia visame pasaulyje. Nuoširdžiai sveikiname gimtadienio proga, miela drauge.

***

Tebūna ši diena tarsi muzikos simfonija, kuri pripildo tavo gyvenimą harmonijos, ramybės ir gražių garsų. Su gimtadieniu!

***

Linkiu tau atrasti gyvenimo grožį bei išmokti džiaugtis kiekviena smulkmena. Būk apsuptyje tik tų žmonių, kurie nuoširdžiai tave myli ir vertina. Tegul tavo kelias būna šviesus ir prasmingas, o įkalnių daugiau nei nuokalnių! Kartu su nuoširdžiais gimtadienio linkėjimais siunčiu oro bučinį!

***

Sveikinu su gimtadieniu! Tebūnie širdis kupina džiaugsmo, o akys spindi laime bei nuostabiais ateities planais.

***

Linkiu tau nepakartojamos gimtadienio šventės, kupinos juoko, mylinčių žmonių ir nuostabių staigmenų.

Linksmi sveikinimai su gimtadieniu merginai

Šiandien yra tavo diena skirta švęsti! Tegul širdis šoka džiaugsmu, o aplinkui esantys žmonės lai jaučia tavo begalinę energiją ir gerą nuotaiką. Būk apsupta mylimų žmonių, žydėk ir linksminkis!

***

Gimtadienis be torto ir šampano, tarsi dieta be kalorijų! Pamiršk visus draudimus bei rūpesčius ir mėgaukis šia diena! Su gimtadieniu!

***

Šiandien privalai būti dėmesio centre, tarsi žvakės torto viduryje! Tegul ši diena bus kaip atostogos prabangiame kurorte, kuriame į kainą įtraukta viskas – nuo smagios muzikos iki ryškių fejerverkų, meilės ir dėmesio, geros nuotaikos ir šypsenų.

 

Tegul tavo šypsena šiandien būna platesnė, o energija stipresnė nei bet kada. Šiandien tavo diena – gyvenk kaip karalienė ir garsiai ištark: “Mano gimtadienis, mano taisyklės!”

Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai merginai

Tegul ne tik ši gimtadienio diena, bet ir visas gyvenimas būna kaip spalvotas paveikslas, kurį  likimas tarsi meno kūrinį piešia kiekvieną dieną vis kitomis spalvomis. Linkiu, kad ši diena būtų atspindys supratimo, kokia svarbi ir ypatinga esi mūsų gyvenime. Tu ne tik apšvieti mūsų kelią  šypsena ir draugiškumu, bet ir džiugini aplinkinius savo paprastumu bei gerumu.

Linkiu tau atrasti naujų troškimų ir svajonių, kurių lemta siekti. Tegul ši gimtadienio šventė tave apgaubia meile, šiluma ir artimų žmonių dėmesiu. Tegul visi sveikinimai ir dovanos tavo širdyje palieka pilnatvės jausmą.

Ačiū, kad esi tokia, kokia esi – nuostabi, jautri ir nuoširdi. Būtent tokia tu mums ir reikalinga. Su gimtadieniu!

***

Gimtadienis yra magiška šventė, kuri paverčia šią dieną ypatinga ir neįkainojama. Linkiu, kad ši gimtadienio diena tau atneštų ne tik daug nuostabių staigmenų, bet ir širdį šildančių akimirkų.

Tegul šis naujas gyvenimo etapas būna tarsi smagi kelionė, kurioje daugybė nuotykių ir neišdildomų įspūdžių.

Linkiu tau nepaprastų atradimų, svajonių įgyvendinimo ir meilės, kuri visada tave suptų. Būk toji spalvota gėlė, kuri žydi, nepaisant oro sąlygų. Priimk šiuos nuoširdžius linkėjimus ir žinok, kad esi be galo mylima  ir vertinama. Su gimtadieniu!

Sveikinimai su gimtadieniu žodžiu merginai

Tegul ši diena atneša tau ne tik sveikatos ir laimės, bet ir gausybę nuostabių staigmenų bei įsimintinų

akimirkų. Leisk sau šiandien būti pagrindine šventės heroje, nes tai tavo šventė ir ši diena privalo būti ypatinga.

Tegul kiekvienas žodis ir kiekviena šypsena šiandien skirta tau būna nuoširdi. Brangink savo gyvenimą,

draugus ir kiekvieną akimirką, kuri tavo  pasaulį padaro geresniu. Linkiu tau nepaprasto džiaugsmo ir nepaliaujamo entuziazmo kiekvieną dieną. Sveikinu su gimtadieniu!

***

Šios dienos misija- priminti tau, kokia esi ypatinga, stipri ir gebanti kurti džiaugsmą aplink save. Gimtadienis yra ta diena, kuomet galima džiaugtis ir dėl mažiausių dalykų, ir dėl didžiausių svajonių.

Tegul ši šventė tave įkvepia kurti, šypsotis ir leidžia išsipildyti norams bei svajonėms. Linkiu tau

visokeriopos sėkmės, laimės ir mylinčių žmonių šalia. Būk laiminga ir savimi pasitikinti, nes ši diena skirta būtent tau!

Prasmingas sveikinimas merginai

Brangioji, prisimink, kad tavo gyvenimas lyg paveikslas, kurį tapyti gali tik tu pati.

Kiekviena diena yra tarsi tuščia drobė, laukianti tavo kūrybinio žavesio. Leisk sau švęsti ne tik šiandien, bet ir kasdien, atrandant džiaugsmą ir grožį paprastuose dalykuose.

Tegul ši gimtadienio diena būna kupina ne tik sveikatos, meilės ir džiaugsmo, bet ir naujų galimybių bei

atradimų. Gyvenimas tavo rankose yra kaip knyga, kurios puslapius tu rašai kiekvieną dieną, kurdama savo istoriją. Tegul būna ji kupina nuotykių, laimės, mažų ir didelių pergalių bei dorybių!

Linkiu tau stiprybės, siekiant įgyvendinti savo tikslus, daug nuostabių pasimatymų su draugais ir širdį šildančių akimirkų su šeima. Būk savimi – nepakartojama ir laiminga. Gimtadienio šventėje šypsokis, linksminkis ir mėgaukis kiekviena akimirka!

 


Gimtadienio atvirukai merginai

Gražus atvirukas padarys Jūsų sveikinimą įdomesnį ir išskirtinesnį. Pasirinkite tinkamą iš mūsų gausios kolekcijos.

Pasidalinkite
Jums gali patikti:
Gimtadienio sveikinimai dukrai

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai dukrai2 Linksmi gimtadienio sveikinimai dukrai3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai dukrai4…

Gimtadienio sveikinimai vaikui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai vaikui2 Linksmi gimtadienio sveikinimai vaikui3 Juokingi gimtadienio sveikinimai vaikui4…

Gimtadienio sveikinimai kolegei

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai kolegei2 Linksmi gimtadienio sveikinimai kolegei3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai kolegei4…

Gimtadienio sveikinimai broliui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai broliui2 Linksmi gimtadienio sveikinimai broliui3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai broliui4…

Gimtadienio sveikinimai mergaitei

Brangioji, šiandien yra diena, kai visa aplinka švenčia tavo unikalumą. Tegul tavo širdį…

Gimtadienio sveikinimai moteriai

Tegul žvaigždės šviečia tavo kelyje, o saulės spinduliai šildo  širdį net šalčiausiais metų…

Gimtadienio sveikinimai vaikinui

Tegul kiekvienas žingsnis atveria naujas galimybes, kurios te praturtina tavo gyvenimą neįkainojamais prisiminimais….

Gimtadienio sveikinimai močiutei

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai močiutei2 Linksmi gimtadienio sveikinimai močiutei3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai močiutei4…

Gimtadienio sveikinimai seneliui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai seneliui2 Linksmi gimtadienio sveikinimai seneliui3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai seneliui4…

Gimtadienio sveikinimai tėčiui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai tėčiui2 Linksmi gimtadienio sveikinimai tėčiui3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai tėčiui4…

Gimtadienio sveikinimai seseriai

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai seseriai2 Linksmi gimtadienio sveikinimai seseriai3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai seseriai4…

Sveikinimai su gimtadieniu žmonai

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai žmonai2 Romantiški sveikinimai su gimtadieniu žmonai3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai…

Gimtadienio sveikinimai dėdei

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai dėdei2 Linksmi gimtadienio sveikinimai dėdei3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai dėdei4…

Gimtadienio sveikinimai vyrams

Ypatingam žmogui reikia palinkėti ypatingų dalykų: tegul tavo gyvenimo kelyje būna tik nuostabūs…

Gimtadienio sveikinimai mamai

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai mamai2 Linksmi gimtadienio sveikinimai mamai3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai mamai4…

Gimtadienio sveikinimai berniukui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai berniukui2 Linksmi sveikinimai su gimtadieniu berniukui3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai…