Gimtadienio sveikinimai mamai

Trumpi gimtadienio sveikinimai mamai

Mama, gyvenime yra daug šventinių dienų, bet ši diena ypatinga. Gimtadienio proga linkiu tau nesuskaičiuojamos meilės ir laimės. Myliu be galo ir siunčiu oro bučinį.

***

Su gimtadieniu, mano mylima mama! Tavo gyvenimas lyg nuostabi knyga, kurioje kiekvienas puslapis kupinas meilės ir šilumos. Linkiu parašyti dar daug gražių šios knygos skyrių!

***

Gimtadienio proga noriu tau pasakyti, kad esi mano didžiausias įkvėpimas. Tavo stiprybė ir meilė verčia mane jaustis saugiai. Myliu tave, mama!

***

Mylima mama, ši diena – tavo diena. Linkim tau nepamirštamo gimtadienio, kupino šypsenų,  šilumos ir meilės!

***

Mylima mama, šiandien kviečiame pasinerti į džiaugsmo ir laimės jūrą. Tegul tavo širdis šoka iš laimės, o akys švyti iš džiaugsmo lyg žvaigždės danguje. Su gimtadieniu!

***

Su gimtadieniu, mano mylima mama! Tavo širdis yra kaip rožė, nuolat žydinti ir džiuginanti visus aplinkui. Linkiu tau tiek šilumos ir meilės, kiek suteiki mums kasdien.

***

Mylima mama, su gimtadieniu! Tavo šypsena yra mano dienos šviesa, o meilė – neįkainojama ir vertinga dovana. Be galo tave branginu ir linkiu visa ko geriausio.

***

Su gimtadieniu, mano mylimoji mama! Tavo širdis tarsi žvaigždė, nuolat švytinti meile ir rūpesčiu. Linkiu tau šiandien rasti džiaugsmą ir laimę kiekvienoje akimirkoje!

Linksmi gimtadienio sveikinimai mamai

Sveikinam gimtadienio proga, miela mama!

Ši diena skirta tavo garbei! Linkim tau begalės šypsenų, saulėtų ir meilės pripildytų akimirkų. Tegu širdis šiandien šoka iš džiaugsmo, o gimtadienis būna toks, kokia esi tu pati– ypatingas ir nuostabus.

***

Tegul ši gimtadienio diena tau atneša ne tik džiaugsmo, bet ir šilumos bei meilės, kurios užtektų ne tik šiandien, bet ir kasdien. Jauskis šventės karaliene, nes šiandien tokia ir esi! Ši diena skirta tik tau! Tegul gimtadienio šviesa apšviečia ateities kelią, ir tebūnie jis kupinas meilės, laimės ir nuostabių dangaus dovanų.

***

Šiandien yra ypatinga diena- tavo gimtadienis. Ir šiandien norime tau pasakyti, brangi mama, kad tavo mylinčios rankos, šilti žodžiai ir visada atvira širdis daro mūsų gyvenimus neįkainojamais. Ačiū tau už kiekvieną pamoką, šypseną, kuri lydi mus kiekvieną dieną ir už besąlygišką meilę.

Gimtadienio proga linkime tau smagių staigmenų, šilumos, geros nuotaikos, o taip pat siekti savo svajonių bei išmokti džiaugtis kiekviena akimirka. Tebūnie ši diena lyg pasaka, kurios pagrindiniai herojai- geros emocijos, puiki energija ir meilė.

Esame labai dėkingi, kad turime tokią nuostabią mamą kaip tu. Su  nuoširdžiais linkėjimais tavo vaikai.

***

Brangi mamyte, gimtadienio proga linkiu sulaukti gausybės gražių ir prasmingų palinkėjimų. Tegul šią dieną tave supa džiaugsmas ir  mylintys žmonės. Linkiu tau atrasti naujas galimybes, išbandyti tai, ko dar nebandei, išmokti džiaugtis kiekviena akimirka.

Ačiū tau už tai, kad nuolat esi šalia, palaikai sunkią minutę ir besąlygiškai myli. Tavo buvimas mūsų gyvenime yra didžiulė dovana, kurios žodžiais neįmanoma įvertinti. Tegul ši gimtadienio šventė tau atneša tik geras emocijas, meilę ir laimę.

Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai mamai

Brangi mama, sulig kiekviena diena vis labiau vertinu tai, ką man dovanoji- kantrybę, išmintį ir meilę, kuri visada mane guodžia ir moko. Esu dėkingas už kiekvieną kartą, kuomet mane palaikei ir globojai sunkią akimirką.

Gimtadienio proga noriu tau pasakyti, kokia esi man ypatinga ir brangi. Linkiu tau ramybės ir sveikatos, džiaugsmo ir begalės šypsenų, sėkmės ir tobulėjimo, atlaidumo ir nuoširdumo.

Ačiū, kad esi ne tik mano mama, bet ir nuostabi draugė. Nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu ir linkiu tau dar daugybės nuostabių metų, kupinų meilės ir laimės.

***

Ši diena yra ypatinga, kaip ir tu. Gimtadienis – tai metas, kuomet noriu pasakyti, kokia svarbi ir nepakartojama esi mano gyvenime. Tavo begalinė meilė, šiluma ir pasitikėjimas mane džiugina kiekvieną dieną. Esi man pavyzdys, kuriuo galiu sekti, ir į kurį galiu lygiuotis.

Linkiu, kad ši gimtadienio šventė  būtų lyg pasaka – kupina nuostabaus džiaugsmo, malonių staigmenų ir nuoširdžios šilumos. Tegul ateinančiais metais tave lydi tik geros naujienos ir šiltos akimirkos, o svajonės tegul virsta tikrove. Su gimtadieniu, mamyte!

***

Brangi mama, gimtadienio proga noriu padėkoti tau už tai, kad esi mano gyvenime. Ačiū tau už rūpestingas rankas ir mylinčią širdį, už gerumą ir atsidavimą.

Linkiu džiaugsmo, kurį visada nešiotumeisi širdyje, laimės, kurią įžvelgtum kasdienėse akimirkose. Tegul ši gimtadienio šventė tau atneša ne tik šypsenas, bet ir tylią ramybę sieloje.

Tegul ši diena tau primena, kokia esi ypatinga ir vertinama. Linkiu tau nuostabių metų, kuriuos te pripildys meilė, laimė ir sveikata. Nešiokis šias vertybes su savimi tarsi amuletą ir nenustok būti laiminga!

Prasmingi sveikinimai mamai

Gimtadienis yra ypatinga diena ir šiandien noriu tau pasakyti, mama, kokia esi nuostabi ir brangi man. Tavo išmintis, meilės kupini žodžiai ir aukštos vertybės, kurių mokai nuolat siekti, mane įkvepia ir verčia tobulėti. Labai vertinu tavo pagalbą ir rūpestį.

Linkiu tau ateinančiais metais atrasti naujas galimybes, išpildyti slapčiausias svajones ir išmokti džiaugtis kiekviena akimirka. Tegul tavo gyvenimo kelias būna apšviestas meile, o širdis kupina ramybės ir laimės.

 

***

Tavo išmintis ir stiprybė mane ne tik įkvepia, bet ir suteikia drąsos kovoti su gyvenimo negandomis. Esu be galo dėkingas už kiekvieną gerą žodį, kiekvieną šypseną, kiekvieną rūpesčio kupiną dieną.

Tegul ši diena tau primena, kokia esi ypatinga ir brangi ne tik man, bet ir visiems, kurie tave supa. Vertiname ir džiaugiamės turėdami tave šalia.

Linkiu tau ateinančiais metais apeiti sunkumus ir su orumu pasirinkti kelią, vedantį link laimės ir sėkmės. Tegu kiekviena tau skirta akimirka būna kuo prasmingesnė, o tavo širdis kupina meilės.

Sveikinu tave su ypatinga diena, brangi mama.

***

Gimtadienio šventė yra ne tik puiki proga džiaugtis, bet ir metas, kai reikia sustoti ir padėkoti tau už viską, ką man davei. Tavo kantrybė, išmintis ir nuoširdumas suteikia man jėgų kiekvieną dieną. Esu dėkingas už tavo nuolatinį palaikymą, supratimą ir meilę, kuri mane apgaubia ir saugo tarsi šiltas apsiaustas šaltą žiemą. Tavo teisinga gyvenimo filosofija mane užaugino ir suformavo tvirta asmenybe. Esi man pavyzdys, kuriuo noriu sekti.

Linkiu tau ateinančiais metais atrasti dar daugiau vidinės ramybės, įgyvendinti savo svajones bei atrasti džiaugsmą kiekvienoje akimirkoje. Tegul gyvenimas tau atneša tik pačius didžiausius stebuklus, o širdis būna kupina meilės ir pasigerėjimo pasauliu.

Su nuoširdžiais gimtadienio linkėjimais.

Gimtadienio atvirukai mamai

 

 

Pasidalinkite
Jums gali patikti:
Gimtadienio sveikinimai dukrai

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai dukrai2 Linksmi gimtadienio sveikinimai dukrai3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai dukrai4…

Gimtadienio sveikinimai vaikui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai vaikui2 Linksmi gimtadienio sveikinimai vaikui3 Juokingi gimtadienio sveikinimai vaikui4…

Gimtadienio sveikinimai kolegei

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai kolegei2 Linksmi gimtadienio sveikinimai kolegei3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai kolegei4…

Gimtadienio sveikinimai broliui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai broliui2 Linksmi gimtadienio sveikinimai broliui3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai broliui4…

Gimtadienio sveikinimai mergaitei

Brangioji, šiandien yra diena, kai visa aplinka švenčia tavo unikalumą. Tegul tavo širdį…

Gimtadienio sveikinimai moteriai

Tegul žvaigždės šviečia tavo kelyje, o saulės spinduliai šildo  širdį net šalčiausiais metų…

Gimtadienio sveikinimai vaikinui

Tegul kiekvienas žingsnis atveria naujas galimybes, kurios te praturtina tavo gyvenimą neįkainojamais prisiminimais….

Gimtadienio sveikinimai močiutei

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai močiutei2 Linksmi gimtadienio sveikinimai močiutei3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai močiutei4…

Gimtadienio sveikinimai seneliui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai seneliui2 Linksmi gimtadienio sveikinimai seneliui3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai seneliui4…

Gimtadienio sveikinimai tėčiui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai tėčiui2 Linksmi gimtadienio sveikinimai tėčiui3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai tėčiui4…

Gimtadienio sveikinimai seseriai

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai seseriai2 Linksmi gimtadienio sveikinimai seseriai3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai seseriai4…

Sveikinimai su gimtadieniu žmonai

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai žmonai2 Romantiški sveikinimai su gimtadieniu žmonai3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai…

Gimtadienio sveikinimai dėdei

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai dėdei2 Linksmi gimtadienio sveikinimai dėdei3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai dėdei4…

Sveikinimai su gimtadieniu merginai

Šią ypatingą dieną noriu palinkėti, kad kiekvienas tavo žingsnis būtų kupinas džiaugsmo, o…

Gimtadienio sveikinimai vyrams

Ypatingam žmogui reikia palinkėti ypatingų dalykų: tegul tavo gyvenimo kelyje būna tik nuostabūs…

Gimtadienio sveikinimai berniukui

1 Trumpi gimtadienio sveikinimai berniukui2 Linksmi sveikinimai su gimtadieniu berniukui3 Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai…